STM Negeri Cilacap atau SMK Negeri 2 Cilacap, Tahun 1994 – 1997

Oktober 27, 2008 at 10:06 pm 132 komentar

Bismillah

Kota Cilacap, tempat masa mudaku disibukan dengan belajar. Berbekal ijazah dari SMP Negeri 3 Cilacap, aku gunakan untuk mendapatkan tempat untuk belajar di Sekolah Kejuruan Negeri. Bersaing dengan ratusan calon murid dari berbagai penjuru sekitar wilayah Cilacap.

Saat penerimaan siswa barupun tiba, terpampang di dinding depan STM Negeri Cilacap, nomor-nomor siswa / siswi yang terpilih untuk mendapatkan kesempatan belajar di Sekolah Ternama di wilayah itu, karena satu satunya STM Negeri di Cilacap. Banyak di antara lulusan-lulusan dari SMP yang bercita-cita bisa diterima di Sekolah itu, termasuk saya.

Kulihat baik-baik nomor-nomor tersebut pada kali pertama, kok nggak ada? tanya dalam hati. Penasaran.., kulihat lagi dengan seksama nomor-nomor itu. Haaah…., ternyata terlewatkan aku periksa tadi, aku lihat nomorku lagi, benar…. itu nomorku, haaah.. betapa senangnya aku, bisa diterima di STM. Alhamdulillah……..

Diterima di STM Negeri, berbagai soalpun terpecahkan diantaranya :

  • SPP murah
  • Mutu pendidikan nggak kalah dengan sekolah swasta
  • Peralatannya lebih lengkap dari swasta
  • Biaya sekolah secara umum murah
  • dan lain – lain

Kujalani bulan demi bulan, tahuh demi tahun di Sekolah itu. Nampaknya bukan masalah karier yang dirisaukan sekarang, karena pada waktu itu belum mengenal krisis, lowongan kerjapun masih banyak.

Tahun 1997, Tepatnya tanggal 2 Juni 1997, akhir dari masa belajar di Sekolah itupun usai sudah. Dengan memilih jurusan Listrik Pemakain, daftar nilai terakhir-ku pun telah kuterima.

Masih terngiang apa kata salah satu guru kami

Mintalah alamat antara sesama murid, boleh jadi waktu penerimaan ijazah ini adalah saat terakhir kalian berjumpa

Terluput dari perhatianku apa nasehat dari guruku, dan teman-temankupun tak menghiraukannya. Karena nampaknya toh kita masih satu kota.

Tapi apa nampaknya yang terjadi sekarang, wahai.. teman-temanku, di manakah kalian berada sekarang…? Rasa rindu, sedih, senang yang dulu tidak begitu di indahkan, sekarang bangkit mencuat dari dalam dada. Ingiiin rasanya aku bertemu kalian untuk bersilaturohim..

Keberadaanku sekarang (th 2008) di Batam, dengan pekerjaan Marker di Perusahaan pembuatan Tongkang ( cargo barge ) atau di Galangan.

Untuk kalian wahai teman-temanku seagama, inilah nama-nama yang masih kuingat dalam nasehat-menasehati dalam agama di Sekolah dulu

  • Dendi leonardi Sukarno
  • Rudiyanto
  • Jemu
  • Manislam
  • Bogi
  • dan masih banyak lagi yang aku lupa

Seandainya ada yang mengenal salah satu dari temanku di atas, sudilah kiranya blog ini diinformasikan kepadanya. Aku tunggu kalian wahai…. teman-temanku seagama.

DO’A ku

Ya Alloh Ampunilah aku, ma’afkan dosa-dosaku dan dosa-dosa teman-temanku dulu, pertemukanlah kami dalam ridhomu di dunia dan akhirat

Aaminn

Adakah kata-katamu untukku wahai teman-temanku? Silahkan klik komentar dan hiasilah kotak text di bawah ini dengan kata-katamu.

Akhirul kalam Walhamdulillah…

Ngadiman di Batam

********************************************

Lihat juga :

Melihat-lihat kota Cilacap dengan Google Maps

zaki.cilacapi@gmail.com

Entry filed under: Hayat. Tags: , , .

Dasar-dasar memahami tauhid (aplikasi java HP)

132 Komentar Add your own

  • 1. marsan  |  November 16, 2008 pukul 3:05 pm

    saya juga alumni stm neg cilacap lulusan 95 sekarang di bekasi kerja salam but temen temen semoga kompak selalu

  • 2. zakicilacapi  |  Desember 4, 2008 pukul 11:07 pm

    wah terimakasih mas sudah mampir ke blog-ku yang berantakan, salam juga buat teman-teman yang di bekasi. ngomong-ngomong bisnis sambilan yang dijudulkan mungkin ini L I H AT dan BACA BAIK-BAIK siapa tahu minat😉

  • 3. HERI best  |  Desember 17, 2008 pukul 8:12 am

    kapan q_ta reunian lagi.gue kangen ni pengen kumpul2 kaya dulu lagi…salam buat smuanya alumni th 2007 smk 2..all the best…sweet memory…..

  • 4. zaki  |  Desember 17, 2008 pukul 10:15 am

    Ya, ni.. yang ada di cilacap gmn kbrnya?
    u/ mas Heri makasih sudah mampir.

  • 5. parman_97  |  Desember 31, 2008 pukul 1:12 pm

    MO’97 gimana neeh?. Klu anak listrik ada sih yg masih suka ketemu (aku di Karawang) namanya Drajat. Kenal ga mas NGadiman?.
    -Iswadadi
    -Rohiman
    -Agus Siswoyo
    -Suroso
    -Sutarso
    -Miswanto
    -Rahman Ariyanto
    -Aris…sapa yah..
    de el el

    Kenal mas yang namanya Drajat, Listrik pemakaian.. kalau lulusan 97 berarti kakang kelasku. wah salam juga mas, buat teman-teman yang ada di Karawang. Ajak teman-teman yang lain, biar bisa salam-salaman gituu…

  • 6. Tommy Rose  |  Januari 21, 2009 pukul 11:47 am

    saya alumni Otomitive sore lulusan tahun 94…
    asline wong sidareja, kedungreja……
    saya sekarang kerja di jakarta

    can be reached at 021-7890068

    Tommy Rose
    Email: TSutomo@johncrane.co.id

  • 7. Mujianto  |  Januari 23, 2009 pukul 9:29 am

    Ass..
    Numpang lewat mas..
    Aku be lulusan STM N Cilacap koh….
    Aku Otomotif sore lulus tahun 2006..
    Mondar mandir aku keliling Jawa, Kalimantan,Sumatera..terakhir nang Kalimantan maning siki…. Kalsel..
    Nang kene aku ketemu batirku sebangku… Zulkarnain….kang Jeruklegi……
    Sing liyane endi yaa ???

    Salam nggo alumni kabeh….

  • 8. Mujianto  |  Januari 23, 2009 pukul 9:32 am

    Salah mMas..udu 2006….sing bener 1996..he hehehe..perasaan esih enom terus koh…he hehee..

    jj_moezzy@yahoo.com

  • 9. Tommy Rose  |  Januari 28, 2009 pukul 4:35 pm

    mas-mas,
    kok ora nana sing posting seh….apakah stm ngga banyak kenangan indahnya selain tiap hari mbubut atau bongkar mesin??
    soale cewene ngga ada…tapi kan kite bisa pacaran sama SMEA N yang sebelahan doang??
    aku mbiyen pernah pacaran karo Mugiarti SMEA YPE lulusan ’93….bocah Karang jengkol-Kesiguhan….terakhir kabarnya pernah kerja di KUD Karya Rahayu di RengasDengklok waktu tahun 1994…tapi ngga ada kabarnya sampai sekarang…..
    Mugiarti itu sodaranya SUnarto bocah TPL sore…lulusan 94..

    Mungkin temen STM Otomotive sore lulusan 94 kenale karo inyong Sutomo…….

    regards
    Tommy Rose
    Sidareja Aslie!!

  • 10. Tommy Rose  |  Februari 2, 2009 pukul 3:28 pm

    Zakki,

    sing nduwe blog ngga pernah mampir yah…

    Iya nih lagi sibuk, gara-gara krisis global job lagi sepi, maklum.
    Piya ana kabar apa saka cilacap?
    Maklum waktu di STM nggak ada kursus komputer, apalagi masalah ngeblog kaya gini.
    Kapan ya cilacap dadi kota cybernet (maksude kota sing menonjol di bidang internet gitu…

  • 11. harto  |  Februari 11, 2009 pukul 10:36 am

    aku juga alumni stm n cilacap aku lulus 1996,aku bangunan gedung sore,biyen kosku nang sebelah gelanggang remaja trus pindah nang buri YPE,aku asli kang karangpucung.

  • 12. harto  |  Februari 11, 2009 pukul 10:39 am

    aku siki kerja nang jakarta,nek biyen sing sering mangan gone pak.salim ya mesti pernah ketemuan…salam..

  • 13. Nurudin  |  Februari 11, 2009 pukul 9:08 pm

    Salam buat-teman saya lulusan 92 jurusan listrik pemakaian sekarang di Bekasi kerja di Sunter ,kalau mau lihat detail silahkan masuk ke facebook

  • 14. romli  |  Februari 27, 2009 pukul 4:30 pm

    KULA NUWUN,…SEDEREK2…NGENALAKEN KIYE…JEBOLAN (KRENE ALUMNI,YA)TAUN ’90…JURUSANKU OTOMOTIF,KANCAKU:

    RAHMAT,RIDWAN,ARIS,MULYADI,DEDY PEDEHERANG,UJANG,WAHYUDI HANDOKO,JUMANTO…MBOK ANA SING NYANGKUT YA HUB.081317802709….

    Monggo mas

  • 15. Nyink2  |  Maret 23, 2009 pukul 5:51 pm

    Halo boz zaki.Aku be wong cilacap.Siki malah esih klas 2 stmn 2 clp.Jrusan listrik.Boz,mbiyen wis diwulang nang pak sadimin ap drung?Ap esih nang pak muslimin.Nek stm saiki mlah lewih maju timbang mbiyen,komputere wis akeh,jg wis ana internet loh.O y mas,aj klalen mampir nang wapsiteku nyink2.Wen.Ru ,nang kon0 bisa donlod mp3,game,aplikasi,antivirus dll.Sing langka kur gedang goreng karo tahu brontak tok.Slam ae go kbehan.Aja kelalen isi buku tamune/guestb0oke y.Thx

  • 16. taryono  |  April 28, 2009 pukul 7:30 pm

    aku kangen nich sama konco-konco MP1 th 90,kalau ada yg baca nich

    kabarin kita gitu! thank zaki

  • 17. taryono  |  April 30, 2009 pukul 8:10 am

    buat romli, dedi sekarang kalau ga salah tinggal di serang banten.tahun 92 aku kerja bareng anak otomotif di pt.alam raya namanya wiwit kalau ga salah,terus dia masuk di auto 2000

  • 18. saijan  |  Mei 6, 2009 pukul 8:03 pm

    kula nuwun inyong lulusan 98 MO2,asline adipala,siki lagi nguli nang bekasi,tetep tesih dadi kuli koh……
    salam kanggo sing kenal aku ya…

  • 19. sugeng suyono  |  Mei 9, 2009 pukul 3:42 pm

    melu lah kang mbok ana kanca-kancaku nang stm mbiyen salam,nggo yudo “fals mania” kenyur Yudi,udin Yudi.jaenal nari,waluyo,tugino,sarmidi cah2 adipala kabeh,santo x-sabuk.aku angkatan 2002 bangunan gedung siki lagi ngode nang bekasi

  • 20. Sapto sugiono  |  Juni 4, 2009 pukul 2:29 am

    Salam perseduluran,
    Aku alumni 94 listrik pemakaian pagi. Nek lewih jelas kirim mail atau facebook.

  • 21. heri.hermansah@yahoo.co.id  |  Juni 7, 2009 pukul 1:31 pm

    Assalamu’alaikum smua…..
    Q alumni lafalo 1997, aq br tau blog ini, lam kenal ja smua, aq cr2 di FB skul kt sepi bngt
    so’ mari kt ramein FB skul kt, br smua alumni bs ktm……..

    4 all sukses slalu……… aq tunnggu

  • 22. heri sutrisno  |  Juni 19, 2009 pukul 1:53 am

    aku lulusan FABRIKASI LOGAM angkatan 2003/2004 nek ana sing kenal tlng call aq 085695266663.aku cah karangsari adipala. kanca2ku
    -yanu sigit rulyanto
    -sujiono
    -wawan priyatno
    -syuka sufendi
    -sartono
    -wasmin
    -agus lebod
    -junaedi
    -tofik
    -dedy black
    -going jeruk legi
    -rahmat yuliapit
    -agung gathel
    -dwy purwanto
    -agung tekek
    -niran
    tlng yach nek ana sing kenal kbri aq aq pngn kumpul2

    alangkah baiknya kalau namanya yang bagus, gitu…, makasih sudah mampir

  • 23. iling suwoto  |  Juni 19, 2009 pukul 11:52 pm

    Ass. Wr wb. matur nuwun bisa silahturami nang kene. Kenalaken aku gemiyen jurusan listrik pemakean th 93. Siki manggon nang Bekasi sementara ngode nang bagian listrik kanggo krl jabotabek. Salam kabeh karo kanca2 sing wis pada gabung nang kene. Khusus angk 93 LP esuk pada nang ngendi ? Albasori, wiwin, pujiati, darwati, warno, indera, sudjiono, gareng, teguh gaplek, zuraeda, suyadi … Nek. Mayo siki nang kalideres Mks salam.

  • 24. Tri bowo Hendratno  |  Juni 23, 2009 pukul 4:02 pm

    Assalamu’alikum. Hai kanca kancaku sing lulusan STM Negeri Cilacap tahun 1996 salam kangen ya…. aku bowo lulusan tahun 1996 jurusan bangunan gedung. Nek anan sing baca tulisan kiye hub aku ya. nang alamat emailku” tribowo18@yahoo.com” Kesuwun…..

  • 25. Tri bowo Hendratno  |  Juni 23, 2009 pukul 4:08 pm

    Hai , Harto tesih kelingan aku ora??? Aku kancamu sekelas??? Mbiyen sich sempet dadi wakil ketua OSIS,he..he..he..,kowe nang jakarta nang daerah endi?? Hubungi aku ya nang 081218586373. Oke, kanca2xku sing kenal karo yong hub aku juga ya??

  • 26. edi s  |  Juni 30, 2009 pukul 4:10 pm

    salam buat smua alumi stm negeri cilacap specials to MO “97 i hope god bless you all

  • 27. ROMLI PURNOMO  |  Juli 2, 2009 pukul 2:26 pm

    kang,taryono…aku nang pondok labu,jak sel….Iya Dedi….terus aku njaluk no tlp njenengan lah…suwun…Si Ridwan ahmad albar nang endi kae boch yoh?…..

  • 28. edi s  |  Juli 3, 2009 pukul 1:17 am

    aku lagi nggoleti kawan lama sing mbiyen kerja bareng nang texmaco sampai sekarang udh lose contack mungkin dengan ikut nulis disini ada yang masih ingat ini nama kanca se angkatan nang stm karo nang texmaco
    -Rohiman
    -Agus Siswoyo
    -Suroso
    -Sutarso
    -Miswanto
    -Rahman Ariyanto
    -Aris -parman -dwi aku edi jeruklegi pingin ngerti kabare

  • 29. suryanto  |  Juli 3, 2009 pukul 10:14 am

    Nek ana Alumni stm wijaya kusuma thn 2000 MOtomotif , tak tunggu kabare panjenengan sedoyo, salam Suryanto

  • 30. taryono  |  Juli 3, 2009 pukul 4:01 pm

    mas romli,ini no hpku:02146427109 atau email yons_euy@yahoo.co.id dulu sampeyan kenal ga sama aku? dedi,tasa,suryatno itu sekampung sama aku,tapi dedi pindah ke serang banten

  • 31. Dinar Agung Hermawan  |  Juli 4, 2009 pukul 1:07 pm

    Permisi salam kenal kabeh nggo sedulur nang kene sing lulusan SMKN 2 Cilacap,aku dinar BG 1 lulusan 2003 ya esih termasuk anak buahe pak ratiman lah…;))
    Nek ana sing kenal utawa pengen kenal kro aku ya d add bae YM n FB ku nang naga_muda84@yahoo.com sapa ngerti mengko saling membutuhkan..😀

  • 32. imam sutiyoso  |  Juli 13, 2009 pukul 9:43 pm

    teman teman saya imam sutiyoso otomotif lulus 98, banyak kenangan si stm dulu saya aktif di osis (pernah jadi ketua th 96) trus di melisfoba, pmr dan pramuka. saya ndak tau pada kemana teman2 saya dulu, saya tinggal di purwokerto. kalo ada sohib dan sobat yang baca ini kontak saya di 08156984161 email : im_sutiyoso@yahoo.com atau cari aja di facebook, tq

  • 33. febryant  |  Juli 31, 2009 pukul 4:56 pm

    q jg nak smk2 skrg bru klas 3 mesin (anak buahe pak darsono) wat mamas2 nek na lowongn k’ja kbari q y mbok ngsuk q lulus q pngin kerja ok, nek rep tkon sputar stm email q ae afsohfebriant@rocketmail.com

  • 34. Dedy Kuswidianto  |  Juli 31, 2009 pukul 9:47 pm

    sedulur kabeh salam knal aq nak stm n jurusan listrik instalasi awan angkatan 92/93 saiki aq nang kutim kalimantan timur krja nang pt kpc tambang batu bara,mbok ana sing knal bisa tlp aq no 08125354527 apa lwat dedy_kuswidianto@yahoo.com

  • 35. indra fauzi hakim  |  Agustus 15, 2009 pukul 11:09 pm

    slm bwt para guru,
    -bu ambar
    -bu susi
    -dll
    aku lulusan T mek Otomotip th 2003/2004…..
    anak2 yg se angkatan kabar2 dooooooonk…..

  • 36. indra fauzi hakim  |  Agustus 15, 2009 pukul 11:13 pm

    b_jo1811@yahoo.co.id

  • 37. LILIK SRIYANTO  |  Agustus 17, 2009 pukul 12:38 am

    TRims KANG ZAKI, yg punya LAPAK.

    Numpang koment………..
    Halo sohib……….. Ayo Ramein FB…..Biar KOmukasi ga putus— Sipa tau punya info yg prospek Bagus.
    Aku angkatan 2001, LIstrik Instalasi. Nggoleki konco-koncoku se angkatan- PRAMUKA; MELISFOBA,
    telp aku ya 08889681968, email/FB; maukayaraya@gmail.com.

    trims KAng ZAki

  • 38. LILIK SRIYANTO  |  Agustus 17, 2009 pukul 12:44 am

    Kang Zaki,

    Tuker link ; http://www.freedownload-alie.blogspot.com

    TRims Kang

  • 39. harto  |  September 4, 2009 pukul 2:27 pm

    halo..kanca2 priwe kabare??? alhamdulilah aku wes ktemu kanca se kelas biyen ya kuwe bowo,ya mbok ana maning angkatan 1996 bangunan gedung monggo masuk di milise kang zaki

  • 40. Warsono  |  September 6, 2009 pukul 1:04 am

    Kula nuwun,
    Aku lulusan 1999 Mbok ana kanca kanca tulung dikirimi datane neng mb4h.demitz@gmail.com

  • 41. Warsono  |  September 6, 2009 pukul 1:15 am

    O ya kelalen Tulung kuwe goletna kanca inyong,Kiye sing eling :
    1.agung kroya
    2.purwanto adiraja
    3.sadwi warda terminal
    4.suryanto cilacap
    5.trihatmoko gumilir
    6.sukardi kalikudi
    7.suryadi penggalang
    8.eko cilacap
    9.tuyar jojok
    10.sutrimo wangon

  • 42. Anang wahono  |  September 15, 2009 pukul 10:36 am

    Askum..lam knal yah…q lulusan stm negri thn 91 jurusan fabrikasi..ana ora nang kene?? Nek ana, kiye nope q.08125384064,..fb. anank wahono. Email: anank_72@yahoo.co.id. Aq kelalelen kbh kanca2 q.

  • 43. slamet supriyadi  |  Oktober 12, 2009 pukul 1:27 am

    assalamualaikunm,,
    kang,mas,dhe,makyu,om,tante pokoke kabeh lah
    inyong juga jebolan smk 2 cilacap jurusan listrik pemakaian 2003.
    siki inyong kerja nang karawang.salam kangen go sekabeane.kancaku sing rung tau ketemu kawit lulus:
    1.toto slarang
    2.restu gumelar ajibarang
    3.laminto kawunganten
    asih akeh maning kang sing rung tau ketemu
    asale inyong JOJOK desa sing nang tengah laut.pada ngerti ra sih…….?
    wis dipit lah gi kerja kiye.
    salam SKOCY

  • 44. slamet supriyadi  |  Oktober 12, 2009 pukul 1:30 am

    GO KANG WARSONO.
    KAYANE INYONG YA KENAL LHO SING JENENGE TUYAR,NK RA SALAH UMAHKU YA ORA ADOH,TAPI SIKI RA NAGGON NANG JOJOK,SIKI KAE KAYA USTADZ

  • 45. Heri Ratmiyanto  |  Oktober 15, 2009 pukul 1:30 am

    Assalamu’alaiku. Lam kenal kang zaki karo kabehane. Aku heri MP2 97, asli mburi glanggang. Rasane pengin bgt ngumpul2 kro batir2 kbh, (tp priwe carane yah????, kira2 mgkin ora yah???? ) posi2ku ng cbtung bks. Moga2 ana sing ngerti. Lsg bae kontak ratmiyanto79@gmail.com atawa 081386046915, sms bae ndisit. Suwun kang zaki tumpangane.
    Buat yogi; cepet mari ya gol, sing sabar n sadar ya!,Wawan; smoga damai n bahagia disisiNya, we miss you,Imam H; kowe ng ndi mam?Dan smua teman2: smoga ALLOH slalu menyayangi kt smua, amin. Aja klalen kabare ya prends!Wassalamu’alaikum.

  • 46. Rudi Setiawan SE  |  Oktober 15, 2009 pukul 8:17 am

    Assalammualaikum Wr Wb,

    Salam kenal aku alumi 1991 jurusan Gambar Bangunan siki kerja ning Jakarta, tinggal di Bogor. Numpang lewat nek ana sing kenal kanca2 se angkatan (Yuni, Toto, Hari, Jhoni, Gito lan kabehhhh sing aku lali) contak aku di 0811-89 57 99 or home 0251- 2571 899.
    Suwun mas Zaki…..wasalam. (bisa add ning face book)

  • 47. salmet supriyadi  |  Oktober 16, 2009 pukul 3:29 am

    dhe heri sutrisno
    ana kabar kang wasmin geh,wasmin siki dadi polisi nang ambon
    kebetulan aku tanggane,aku angkatan 2003 listrik pemakaian.kue nu wasmin sing di celuk jampes cah jojok mbok.

  • 48. lukman  |  November 5, 2009 pukul 3:59 pm

    ikutan nih gabung,lam kenal smua.aq alumni BG1 ’96,lam kangen buat : zuki,dodo/axel,imam/jet li,kamil,roro,beti,eksa,dll

  • 49. lukman  |  November 5, 2009 pukul 4:18 pm

    asslmkm,wr.wb

    ‘lam kenal smua,aq alumni
    ’96 BG 1 siki kerja d daerah tebet/jak sel
    omahku neng Bekasi. aq mbiyen kost neng buri gelanggang/YPE.aq wis pernah ktmu karo Rusyadi,kusmono,mukamil,tarwin,harto.nek bowo ktmu nang FB,lam kangen karo sing liyane.terutama: dodo/axel,imam/jet li
    tarjuki,anung,roro,beti
    eksa,dll
    suwun mas zaki…wsslm (lukman/karangpucung)

  • 50. pono  |  November 13, 2009 pukul 5:45 pm

    Kulanuwun . . . . . . .
    kenalaken, inyong (pono) uga lulusan BG 1 96, saiki aku kerja nang jakarta barat.
    kayane aku kenal sing jenenge sutarman, roro esti, beti, eksa, soale kae mau sekelas karo aku, tapi ngapurane aku kurang kenal njenengan (lukman) . . . .

  • 51. Tri Bowo Hendratno  |  November 16, 2009 pukul 12:23 pm

    Assalamu”alaikum……kulo nuwun sedulur kabeh….
    kenalaken, aku tri bowo ( bowo) lulusan BG siang thn 96. Mbok sedulur kabeh pada tesih kenal inyong, hub aku bae ya? Lewat Facebookjuga bisa…..oke? Oh ya….aku siki kerja nang jakarta tepate nang daerah mampang. Umahku nang daerah kapuk jakarta barat.
    Kancaku sing tembe ngerti kabare mung Harto karo lukman. Liyane mbuh pada nang endi kaya puguh, kasmono, sartijo,wahono, supriyadi terus sapa mening ya….kelalen. nek marsono siki tesih jaga gawang nang cilacap…he…he…he…
    Ya wis…salam kanggo kabeh ya…
    Wassalam

  • 52. riyanto  |  Desember 2, 2009 pukul 3:04 pm

    Assmlkm wr wb ,
    Salam kenal aku alumni LaFaLo 95 , saiki nang karawang .
    kepingin kumul banget nang STM bareng kanca – kanca sing pada
    merantau kabeh , ben pada bisa memberikan kontribusi go STMN sekolanhane dewek kabeh .
    Bocahan sing esih nang cilacap jajal di bentuk panitia ben bisa
    gawa acara ngumpulna alumni STMN angkatan pira bae ora papa
    njur pada gawe apalah sing bisa go nambah maju STM N cilacap .
    Ya misal tuker ilmu sing entuk nang kerjaan di ajarna meng adi kelase kabeh .
    Ya engko angger ana kumpul kan ana rembug .

    Sekian salam Go adi-lan kakang seperguruan.

    Riyanto. ( Gemiyen nang Gang Hohap seiki pindah nang Tritih )

  • 53. ahmad mauludin  |  Desember 14, 2009 pukul 2:45 pm

    kmana nih alunmni FABRIKASI LOGAM `2000,dr lulus ga pernah reunian.yg msih ku ingat
    michel helly
    jatmiko
    juli budi prasetyo
    slamet riyadi
    dll

  • 54. eko susanto  |  Januari 19, 2010 pukul 8:42 pm

    listrik pemakaian (LP1) ’97

  • 55. eko susanto  |  Januari 19, 2010 pukul 8:48 pm

    sri wahyuti, kusnaeni, ning, drajat ep, faturohim, dede, kuswandi, manislam, jemu, bogi, waluyo, tumino, doni, rudi, dendi, edi, surahman, liyane kelalen…

    Yang disebut kok malah yang cewe dulu, ketahuan nih yang paling diingat nomer satu yang hm.. hm..

    ana nomer telpone kanca-kancane ra?

  • 56. Radiwan  |  Februari 6, 2010 pukul 11:27 pm

    Radiwan Tk. GB/2003
    Kagem guru2 kulo, ugi rencang2 kulo,
    Aku KANGEN, -KANGEN BERAT…!
    Kaka2 Angkatan Salam-salam ya…&
    Adik 2 angkatan” Bekalilah ketrampilan-Mu dengan Teknologi dan Ketakwaan.
    I LOVE SMKN2 CILACAP
    kalo ada kumpul reuni tolong di informasikan…

  • 57. Bahaji  |  Februari 15, 2010 pukul 7:57 am

    Assalamu alaikun aku juga wong cilacap jenengku BAHAJI aku lulusan th 91 jurusan bangunan gedung aku juga wonk kawunganten asli. aku sikini kerja nang hotel ritz crlton jakarta sing winginane di bom , selagi MU arep tanding bola karo indonesia . aku sikine tinggal nang CILEGON . HE KANCA KANCAKU PADA NANG NGENDI YA AKU KANGEN BERAT KARO KALIAN KABEH……………..? BOK ANA SING NYANKUT : LAMIN MINTARJO .SIWUR (sigit wuryanto ) PURYONO DARTO KWG.SUTARJO ,ARIS SETIA BUDI , GUNAWAN , SAPTONO ,ENDAH adik kelas ESIH AKEH WONG ADIPALA PADA KELALE N KROYA LAN WONK CILACAP . THANK Y MISSE YOU ………………… KABEH

  • 58. roiman  |  Februari 20, 2010 pukul 3:29 pm

    Askum,lam jump bwt almnus smk 2 thun 2003 ,and khususny bg2,pye kbre ,bwt ms radiwan,ok dah cek in ,

  • 59. roiman  |  Februari 21, 2010 pukul 8:08 pm

    Pa kbr to all my frnd.bwt ms radiwan,msh ingt m sy g ms roiman bg2

  • 60. tumino  |  April 1, 2010 pukul 1:19 pm

    Aku juga Lulusan STM negeri cilacap 97 Jrusan LP, kuwe drajat jare nang Karawang, ya perek karo aku. Ayo gabung nang group FB, salam juga buat: sri wahyuti, kusnaeni, ning, drajat ep, faturohim, dede, kuswandi, manislam, jemu, bogi, waluyo, doni, rudi, dendi, edi, surahman, lan liyane…..

  • 61. tumino  |  April 1, 2010 pukul 2:36 pm

    O…ya nek ana kanca2 LP2 sing gabung kirim email bae maring aku tumino.purwanto@gmail.com ya….ditunggu….kapan reunian…?..

  • 62. Radiwan  |  Mei 24, 2010 pukul 7:00 am

    @ Roiman BG.2 aku ora bakal lali karo kanca 2,.. Po maneh wong sing apik karo

  • 63. nur cahyadi  |  Mei 28, 2010 pukul 4:55 pm

    melu ngembul ya aku lp 2 97 kancane parman cah mo.kbre piye man?

  • 64. tumino  |  Mei 31, 2010 pukul 7:46 am

    sing pada coment, cantumna alamat email ya…. aja kelalen….

  • 65. agus sugiharto  |  Juni 11, 2010 pukul 9:45 pm

    STM STM SIJI MANING MANGKAT. SALAM GO YUNGE” ROHIMAN,ANDES,RIZA,AGUS TRIMOKO,AGUS RIYADI,RELLYANINGSIH,SRI SUNDARI,YUS SUDIONO,IMRON,WAGIMIN, KARO SEKABEHANE…… BY AGUS SUGIHARTO (ANLIN) 2000 02198715656

  • 66. agus sugiharto  |  Juni 12, 2010 pukul 7:07 pm

    Sing maca nek nemu rohiman, andes, riza, yuswanto, wagimin, seno, sugimin, agus trimoko, agus riyadi, rellyaningsih, sri sundari, tri, imron, lan sekabehane bocah bocah ANLIN ’00 hub 02198715656 atau 085715041140. matur suwun.

  • 67. munjirin  |  Juni 21, 2010 pukul 12:58 am

    aku lulusan otomotif tahun 87 kancaku
    selamet mesim cilacap gang buntu ngarep bhinneka
    taslam mesin wangon
    zaenal mesin klapagada
    dadang,muso,drajat sidaluhur,

  • 68. sunaryo  |  Juli 20, 2010 pukul 9:13 am

    selamat pagi semua.hmmm dah terasa ya 8 tahun sya merantau.begitu juga saya dah lama tak berkunjung ke sekolahan saya dulu smk n 2 cilacap.jurusan otomotif MO 2.tahun 2002.kalau ingat masa sekolah jadi pingin kmbali ke masa remaja.nongkrong disana sini.godain cewe cwe smea.ype.tapi itu masa lalu.wahai teman temanku di manakah engkau.saya kangen nih.adji.akhmad h.priyatno.tarom.kartono.duh siapa lagi saya lupa niiihhh

  • 69. Handono  |  Juli 22, 2010 pukul 5:27 pm

    Askum, Aku Lulusan Tahun 1992, LP isuk, nek ana kanca-kancaku sing isih eling karo aku, tulung ya kontek aku, saiku aku Ngode nang Purwakarta Jawa Barat.

  • 70. Handono  |  Juli 22, 2010 pukul 5:34 pm

    Askum, Aku Lulusan Tahun 1992, LP isuk, nek ana kanca-kancaku sing isih eling karo aku, tulung ya kontek aku, saiku aku Ngode nang Purwakarta Jawa Barat. Buat Mas Nurudin ’92 isih eling aku ora ?

  • 71. munjirin  |  Juli 24, 2010 pukul 12:12 am

    mas tunino apa jurusan otomoif yaaaaa ,kaytane wong kebon baru aku aku kangen karo mislam cah lunbir iku alamatku munjrinridwan@yahoo.com 081586126845 mbok anak sedulur sing kepengin dadi seduluran nyambung silahturahmi matur nuwun sedulur cilacap

  • 72. tumino  |  Juli 26, 2010 pukul 8:10 am

    Aku Lulusan STM negeri cilacap 97 Jrusan LP, Ya tek trima sedulurane kanggo munjirin… Ayo gabung nang group FB

  • 73. titi wahyuni  |  Agustus 16, 2010 pukul 12:47 pm

    hai aq jg anak stm lo, lulusan th 1991

  • 74. titi wahyuni  |  Agustus 16, 2010 pukul 12:51 pm

    gmn kabar teman2 he bahaji masih ingat aq ? kapan kita bisa kumpul2 kangen nich, aq anak Bangunan Gambar buat temen2 yang masih ingat dan tidak ingat bisa kontak aq ndak? trim teman

  • 75. SUJONO  |  September 1, 2010 pukul 2:00 pm

    salam kenal saya alumni SMK N 2 CILACAP lulusan tahun 2001, kapa n nih kita reuni besar-besaran?

  • 76. kadim  |  September 2, 2010 pukul 12:34 pm

    saya lulusan stm negeri cilacap th 1996,jurusan Gambar Bangunan
    no hp saya 0858837701
    Sekarang saya bekerja di Bakrieland.
    salam kango sedulur kabeh alumni stm negeri cilacap,..Insya Alloh selalu saling do’akan.

  • 77. Turyono  |  September 22, 2010 pukul 10:25 pm

    Salam kangen smua untuk Alumni STM negeri cilacap saya lulusan tahun 90…bagian listrik instalasi….

  • 78. Emi susilowati  |  Oktober 18, 2010 pukul 11:42 am

    Melu urun rembug.. Kanggo kanca2 STM Negeri’94..nek arep reuni-an,aja klalen”woro2″!!ora klalen kro aku mbok?sing biyen sekelas paling ayu dwek??Lp-esuk’94..Sisan salam go bocah2 Li-esuk’94(Baimah,Lina,Yayoe,Juni,Paryuni,Gati,Ayix,dst)

  • 79. supriyatno  |  Oktober 21, 2010 pukul 7:03 pm

    assalamu’alaikum……apa kabar sedulur kabeh keluarga smkn 2 clp…pada waras mbok……numpang komen. ku lulusan 94 jur GB…ayuh pada nyambung seduluran..kie e mail ku : kayishawari@yahoo.com……………..salam sukses.

  • 80. sukanto  |  November 3, 2010 pukul 3:29 pm

    assalamu alaikum kepriwe kabare sedulurku lulusan STM 2 kabeh aku lulusan bangunan kene bar lulus ngaduk koh kesel banget tapi siki wis dadi menejer langka mbok kaya kuwe kudune reuni lah tapi inyong di undang ajakelalen nek sukses ceritakena men pada semangat…….

  • 81. sugeng susilo  |  November 16, 2010 pukul 6:53 am

    Assalamu’alaikum……buat kanca2 ALUMNI STM N CILACAP
    Aku be Alumni STMN Cilacap Th 1992 jurusan LI….Rasane kangeeeeen banget karo kanca2 kabeh….nek ana Reuni akbar kabari inyong
    Sugeng susilo
    HP 085227396917
    jl bawean cilacap
    Alhamdulillah sikine inyong kerja nang PT DUS Pabrik gula Rafinasi
    Dep.Electrik
    Mbok ana sing ngerti kabare…
    Giat Purwanto
    Lili Hartanto
    Herdi sugiyanto
    Surdimun
    Mansyur
    DLL

  • 82. sapto aji  |  Desember 19, 2010 pukul 12:55 pm

    ri,ak sapto kanca2 pada ning ndi kabeh…..sing msh inget nama2nye;didit permata,dias w,bayu c,pokoknya aluni lafalo th.1999.sapto bandengan clp.

  • 83. Yus  |  Januari 9, 2011 pukul 2:01 pm

    Assalamu’alaikum…kanggo cah LP ’94 kprie kabare..nek esih kenal aku….aku njaluk no HP panjenengan kabeh.kie no HP ku 821072812888..mtr suwun mas zaki

  • 84. mudjiyono  |  Februari 11, 2011 pukul 12:58 pm

    freng, fabrikasi logam pada dimana? pada sugih ko lali. rianto dadi meneger ya ri ? tolong infonya tuk angkatan 1996,
    hubungi aku yah di Email : mudjiaryanto@yahoo.co.id trus nek bisa sms juga okelah di 087736613263
    Salam yoh nggo kanca2x dari Mudjiono 1996

  • 85. SINDHU SUCAHYO  |  Februari 20, 2011 pukul 4:44 pm

    AKU BOCAH CILACAP SEKOLAHE NANG STM NEGRI PERTAMA NGANGGO NI GEDUNG ANYAR. GURUNE WONG AUSTRALI KEPENGIN KETEMU KARO KANCAKU SING JURUSAN BANGUNAN GEDUNG SING KENAL KARO AKU BISA HUBUNGI,TLP (0282) 547034 ATAU HP 081391162678.AKU PENGIN NGADAKEN REUNI STM NEGERI CILACAP.

  • 86. seno  |  Maret 9, 2011 pukul 11:32 pm

    Assalamu’alaikum……buat kanca2 ALUMNI STM N CILACAP
    Aku be Alumni STMN Cilacap Th 1999 jurusan mo2….

    lagi trans nang batam . mbok ana sing nyangkut
    vokoke sALAM makyos

  • 87. seno  |  Maret 16, 2011 pukul 12:58 am

    Assalamu’alaikum……buat kanca2 ALUMNI STM N CILACAP
    Aku be Alumni STMN Cilacap Th 1999 jurusan mo2….

    lagi trans nang batam . mbok ana sing nyangkut
    vokoke sALAM makyos

  • 88. Andung Suparjo  |  Maret 30, 2011 pukul 7:39 am

    Asslm, ww
    Lam kenal sy Suparjo alumni 98 wong Adipala, smk2 clp, Gambar Bangunan. Skrg gawe di RS Pusat Pertamina Jakarta, tmen2 pd kmna ya. Salam buat yg dulu sempet sy kenal :
    1. Temen2 GB 1998 spt, alif widi adp, alam k di wilis, agus saptono, arif dobel clp ma kesugihan, aziz di kesugihan, gito A dan B, tono andianto, mugiono, drajat, mustinah cwek satu2nya, tupon di laban, agi di lomanis, dll alias lupa.
    2. Saijan ma rahmanto anak otomotif 2
    3. Kang soka d penggalang GB kakak kelas
    4. Waduh pada kelalen
    salam buat tmen semua yg kenal dan tdk kenal sy. Trims

  • 89. rusmawan  |  Mei 3, 2011 pukul 2:47 pm

    salam balik tuk semua. dari rusmawan lulusan stm negeri 2 cilacap jurusan fabrikasi logam tahun 1991-1994

  • 90. prajitno  |  Mei 11, 2011 pukul 10:40 pm

    nyog..alumni stmn cilacap MO1 lulus 89/90..pengin nyambung info karo batir2,khususe sekelas kaya,,rijan,romli purnomo.m.mulyadi,tusiran,mislam
    .dedi,tugiyo,tawin,wahyudi,aris setiadi,susanto,sunoto,dll,,pada nang endi yah,,ra tau ketemu…

  • 91. diyono  |  Mei 16, 2011 pukul 4:26 pm

    adik2 kbeh ak.angk.85,3 M1,siki di Pd.Gede Bekasi.alhmdulillah,wis duwe sawah dewk.ayo gawe komunitas almni.STMN,clp sing n jkt,kepriye,email;diyono_skw@yahoo.com.ato.Tp.021,46464336.asli jawetan,adipala

  • 92. diyono  |  Mei 17, 2011 pukul 4:50 pm

    he adi2ku nyong angk.tua,85,3m1,siki nang pd,gede,bekasi,alhmdulillah,ak,wis duwe sawah dewek,ktr n rw,mangun,priwe ne gawe komunitas almni stmn clp sing na jkt n bekasi,email; diyono_skw@yahoo.com/t.021.46464336.sudiyono

  • 93. Slamet  |  Mei 26, 2011 pukul 12:19 pm

    aku MO2 lulusan 2007

  • 94. Agus sugiharto  |  Mei 27, 2011 pukul 9:59 pm

    Salam kangen go kabeh bocah bocah smk n 2 cilacap khususe LI ’00.
    Aku nang bekasi siki.
    No telp (021)98715656

  • 95. sudiyono.bsc  |  Juni 4, 2011 pukul 11:20 pm

    aku angkatan lama MP1 th.85,siki nang pd.gede,alhamdulilah wis duwe perusahaan dewek,di bidang seplier n kontraktor ME.nek di liat semua rindu reuni.gemana kalo kita bentuk paguyuban alumni stmn sing ana nang jakarta ,dan sekitarnya.emailku.diyono_skw@yahoo.com/panendo_reksa@yahoo.com.hp.08128329632/46464336.tank kang zaki

  • 96. sudiyono  |  Juni 23, 2011 pukul 7:21 pm

    Para ALUMNI STMN Cilacap semua angkatan yang ada di Jakarta,dan Sekitar pada tanggal 24 Juli 2011 mau mengadakan Pertemuan dlm rangka Pembentukan IKATAN ALUMNI STMN .di TMII Anjungan Jawa Tengah Bagi yang mau gabung dan merespon positip tolong Hubungi : Sudiyono,angkatan,MP1 Th.85.Telp.021.46464336 / 08128329632 .Saya tinggal di Pondok Gede.asli Adipala,Srandil.Untuk di data ini menyangkut penyediaan komsunsi dan tempat.trimakasih

  • 97. sudiyono  |  Juli 4, 2011 pukul 9:32 pm

    reuni alumni stmn cilacap semua angkatan yg ada di jakarta dan sekitar pada tgl.17 juli 2011 di TMII anjungan jawa tengah.jam 09 30 wib,mau gabung hub. Sudiyono 3 mp1 th.85,tinggal pd.gede,asli adipala .Telp.021.46464336/0812 8329632.thx

  • 98. Taryono  |  Agustus 24, 2011 pukul 7:20 am

    kanggo prayitno
    yit,sekarang dimana? masih inget ga sama aku,dulu yang kerja bareng di pulo gadung ( PT.Alam Raya ).ini no hpku 02146427109
    terima kasih

  • 99. syaefudin  |  November 16, 2011 pukul 11:17 am

    trimakasih .semua alumni stm negeri cilacap .begitu buka blok ini jadi teringat masa masa di sekolah dulu

  • 100. Warsono  |  Desember 20, 2011 pukul 11:24 am

    Bisa minta tolong situs untuk direct access ke STM Negeri Cilacap..?Thanks

  • 101. daud  |  Januari 18, 2012 pukul 10:26 am

    kanggo kancaku sing lulusan 2005 hub.aq nang email cokro.andre@yahoo.com ok matur suwun

  • 102. iskandr  |  Januari 31, 2012 pukul 8:24 pm

    ayo pada mampir di bloge simbah asli Kesugihan Cilacap. http://pesugihan-bloger.blogspot.com/

  • 103. Nasirin  |  Februari 7, 2012 pukul 9:47 am

    Numpang lewat, Assalamu alaikum wr wb wt smua sdara/i alumnus Smk N 2 Cilacap, perkenalkan sy Nasirin jurusan Las dan Fabrikasi logam angkatan 1997.. smga dgn koment di blog ini ada tmen2 yg tau keberadaan tmen2 sperti, Arman, Purwadi, Mustolih, Muchamil, Aris, Tridjatmiko, Sugiarto, Agus widodo, Kristianto, tlong kontek q di no 081584999279, atau di email riens_ashter@rocketmail.com Salam kangen buat BPK SRI SISPURWANTO guru Mesin produksi yg dlu jg membimbing sy dlm wadah Persaudaraan Setia Hati cbang Cilacap ranting STM N Cilacap……..

  • 104. kabul sedyatmoko  |  Maret 10, 2012 pukul 2:48 pm

    aku kabul uwong banjarnegara jurusan bangunan gedung lulusan 97.
    Kancaku pd ilang koh.
    Kancaku aris mindarto umaeh ngarep bioskop sinar /cahaya seberang jalan, priambodo Jl. Kauman, Rendra,Untung,Eko,Dedi yuliantoro Jl RE Martadinata,jumanto jl unta,iman,Arif Munandar Jl Kantil,..
    Tolong yg tau infonya aku mohon kirim ke emailku sj,,trim

  • 105. kabul sedyatmoko  |  Maret 13, 2012 pukul 8:52 am

    aku lulusan bangunan gedung stmn cilacap thn 97.
    Kancaku: aris mindarto(umaeh nagarep bioskop mbiyen), bisri mubakir,nasoha cah adipala,joko cah adipala,marno cah sampang,sobirin cah selarang,dedi cah Jl. RE Martadinata,Priambodo cah Jl kauman,rendra,wahyu,untung,iman,agus,asep.
    Tulung singerti kirim ke mailku aja.
    Aku cah Banjarnegara.

  • 106. drs. ambar  |  April 11, 2012 pukul 7:37 pm

    aku alumni 86 jurusan mesin, aku saiki guru smk n 1 blora wiwit tahun 88 asal sekang kampung laut ujung alang, mbok ana kanca alumni sing pada karo kon ngomng nang kene. kesuwun. jane nek pada silahturahmi bagus banget yah.

  • 107. Imam Subagio  |  April 27, 2012 pukul 11:53 pm

    Asslmkm….waaa…h….rame eui…….
    Sama aku jg lagi nyari temen2 angkatan 96 Jurusan Listrik Pemakaian 1 (GaLisPeSat) gimana kabaaaa…r…….!!!!
    Kangeeee……n……!!!

  • 108. tri yanto  |  Mei 16, 2012 pukul 7:29 pm

    Asalamuallaikum Kanca2 alumni STM NEGERI clp thn 87/88 Mesin produksi yo pd silaturahmi maning karo aq [ TRI YANTO ] no hp 085711760367 / 082177273010 atau email yanto,tri2@gmail.com

  • 109. Waluyo  |  Juli 26, 2012 pukul 12:55 pm

    salam juga kanggo sing wis absen, aku lulusan LP 98, siki neng bekasi. sing merasa kenal silahkan add FB wyo aljatie (Waluyo LP 98)

  • 110. Cahyo triguswanto  |  Juli 28, 2012 pukul 4:09 pm

    Aku lulusan 1996 otomotive 1. Umahku karangpucung. Ndisit kost nang jl. Slamet trus pindah jl. Kantil nang nggone pak kayim, kanca2ku sing nesih tek inget Agus sulistiöno, andi, aris, almarhum bondan. Edi s. Maryanto kosasih, eko, teguh santoso. David nugroho, nina junaedi, atun. Imam gjli, heri sarwono. Wiji. Dll. Aku siki kerja nang karawang dadi kuli pabrik.

  • 111. Sumbowo  |  Agustus 6, 2012 pukul 10:59 am

    Asslmkm…kanca2 kabeh inyong juga lulusan STM Negeri tahun 2001.Jenenge inyong Sumbowo jurusan Otomotif 2.aku kangen karo kanca batirku kaya suparwoto, ricky R, Supeno, Rahmat wangon, Prihatin, sartimin, Reban K cah payau, turisman kroya, turisno adipala, suseno maos, pokoke tsih akeh lah. inyong siki nang tangerang. mbok ana sing weruh kontak bae nang email biom.1307@yahoo.co.id. aja klalen ya kabari inyong.

  • 112. rumbaijayasekdes  |  Agustus 26, 2012 pukul 2:07 pm

    109. Asslm….jenengku Riyanto alm.87/88 jrs.Otomotif siki nang Rumbai Jaya Riau.HP.081371706900
    Otm.Gang 88 : Sugeng Riyanto, Kristanto Budiman, Untung Suripto,Supriyatin,Lili Ahyani Sunaryo. Hub.aku nek esih urip

  • 113. Dimas Rinaldi  |  Agustus 28, 2012 pukul 5:15 pm

    Wah.. Saya diujung tahun belajar di SMK Negeri 2 nih.
    Salam kenal, Dimas Rinaldi TITL 1 angkatan 2010🙂
    SMK 2 sekarang tambah keren dah.. Btw, dulu ada LDDK kan? Ngapain aja sih LDDK taun2 sebelumnya.
    Kalo ada posisi kosong di perusahaan temen2, contact admin@mydimas.org dong🙂

  • 114. tono andriyanto  |  Agustus 30, 2012 pukul 4:12 pm

    aswrwb
    aq tono andriyanto alumni smkn2 clp gambar bangunan th 97-98
    salam kangen karo kanca kancaku kabeh,alam,mugi,tupon,drajat
    ari,heni,gunawan
    wasalam

  • 115. Suraji  |  Agustus 31, 2012 pukul 6:26 pm

    brrti aku pling tua yach,,uku llsan th 83/84 sampai seprene drung tau ketemu kanca sklah mbiyen.nek sing kmutan ngabri yaa terutama team volley ne

  • 116. gumilir  |  September 29, 2012 pukul 3:10 pm

    assalamualakum salam kenal kang aku dudu alum ni stm n. nek sing wis podo berhasil, yo pada tulung2an kang karo sing urung berhasil ben wong cilacap pada sukses kabeh………..

  • 117. endi sungkowo  |  November 5, 2012 pukul 5:02 am

    q alumni stm negeri clcp llsan th 1992 mesin produksi sore nek esih pd kelingan hbgi q ..hp 081542720123

  • 118. Moch. Ismail  |  November 13, 2012 pukul 5:27 am

    Terimakasih bisa mampir disini

  • 119. udin  |  Desember 23, 2012 pukul 5:36 am

    salam kenal kang

  • 120. Dwi Wahyu Santoso (wahyu)  |  Januari 11, 2013 pukul 3:26 am

    Ouuhh.. seperti mimpi..!!
    sudah hampir 12 tahun lebih tidak berkunjung ke cilacap (sejak lulus..) padahal dulu lahir dan besar di cilacap.. termasuk saat sekolah menengah atas pun di cilacap..
    Teman – teman.. kangen dengan kalian (walaupun dari awal baca forum ini berusaha mengingat satu per satu nama teman teman dulu..) tapi.. kemana saya harus mencari kalian..??
    saya Dwi Wahyu Santoso, dulu saya jurusan Bangunan Gedung dan lulus tahun 1999.. seingat saya, teman – teman sekelas saya dulu adalah Galih dari jalan Lawu dan Entis dari Dayeuh Luhur.. Saya sangat ingin bertemu dengan teman – teman yang lain.. mohon di bantu dan bisa kontak saya di dwi.wahyu.santoso@gmail.com
    saya tunggu email dari teman – teman semua.. terima kasih mas admin..

    salam,
    wahyu

  • 121. Romadona (Dona)  |  Februari 11, 2013 pukul 2:10 am

    Assalamu’alaikum Buat temen temen STM Negeri Cilacap Jurusan Mesin Otomotif ’97 Salam Kangen… saya sekarang di semarang yang pengin kontak silahkan di 081 — 5 — 77 — 555 — 13

    @kodim kamu sekarang dimana
    @parman.. Sehat koe man..😛

  • 122. kasdi  |  Agustus 15, 2013 pukul 3:07 pm

    Kula nuwun,
    Aku alumni stmn cilacap th. 1987 jurusan Listrik tembe bae nganakna reuni seangkatan ( L1 dan L2) tgl 10 agustus 2013, kebetulan Pak Supandi ( Guru Listrik ) rawuh juga. Dadi dheweke pengin dianaknya reuni akbar alumni STMN Cilacap. Njajal diomong-omongna dhisit supaya bisa terlaksana. Contact akau via E-Mail: kasdikasdi@gmail.com utawa HP 081317998550
    Salam Kenal: Kasdi.
    Alamat: Perumahan Kutabumi Komplek Pd. Rejeki Blok D11 no. 13 kel. Kutabaru Kec. Pasar Kemis Tangerang.

  • 123. Supriyadi  |  September 18, 2013 pukul 3:52 pm

    Salam kenal buat 3MP3 lulusan 92, siki kancaku pada kerja nang ngendi????, Kapan reunian tak tunggu ya…..???

    Salam

    Supriyadi

  • 124. taryono  |  September 23, 2013 pukul 8:20 am

    mas kasdi kayane ketinggalan informasi,reuni lebaran wingi nang sekolahan mas.

  • 125. ratno  |  Januari 3, 2014 pukul 7:13 pm

    aku ya kepengin lah nggoleti batirku ,bocah2 MO2 th96.pada nang ndi siki,deneng amleng 2 bae lah.jan aku kepengin joglo 2an maning koh,nek ana sing ngerti kiye bocah2 MO2/96….nasibun,.narto..,alex..,imam..,paryono..,MO1,isworo..,m.firmansyah..sri lasmiatun,nina…de..el..el..ya nek eling langsung bae pada kumpul ayuh lah

  • 126. juheri  |  April 20, 2014 pukul 9:28 am

    yong asli karang pucung,alumni lafalo’95 siki ng kalimantan,kanca2 wis klalen arane nek ora salah sijine Sukendar ketua OSIS,priwe kbare sing neng cilacap,maos,rawalo,kroya,jeruklegi,wangon,binangun,…

  • 127. jefri weli m  |  Mei 19, 2014 pukul 5:01 pm

    saya siswa smkn2clp jurusan pelayaran (NKPI) skrg kls 3 lagi nunggu hasil kelulusan. Mohon doanya senior2 sekalian.
    thanks

  • 128. Rubi Haryadi  |  September 11, 2014 pukul 1:38 pm

    ramene yah jaaan…angger kemutan kanca mbiyen rasane pengin nangis , ohya aku lulusan th 1996 Listrik instalasi ..kiye kanca kancaku : retno , ani , yani , eli ( wadone lumayan akeh ) ,,siki gari lanange : kristono,mulyono,arifin,agus styono, jeni hasman, beno harto, imam santoso, imam subagyo, rus irwan , sugeng riyadi dan msh bnyk lagi yg kelalen … aku asli jl tongkol tp skiyene nyong wis nang aring pucuk gunung ksghan …salam ya . pareeeenggg….

  • 129. tono andriyanto  |  Oktober 15, 2014 pukul 11:47 am

    asalamualaikum aq tono andriyanti lulus th 98 GB,salam kangen kanca2ku,alam wilis,drajat,mugi,ari,heni,suparo,sugito A&B,alif widi,maaf wis pada klalen ora isa di sebutna kabehan,wasalam

  • 130. budi  |  Oktober 20, 2014 pukul 2:40 pm

    ass wr wb…nepangaken aku karyono budi santoso mbiyen tpl3 lanjut mp2.alumni 95.sing sok bareng supriyatno ngekos nggone goci mburi glanggang.njajal nggawe group neng FB ben rame.
    salam nggo kabeh.aku neng krawang sering ketemu riyanto cah fabrikasi dll.pareenggg..

  • 131. budi  |  Oktober 20, 2014 pukul 2:59 pm

    oyaa…aku smpne sekelas karo marsan cah glempang anake juragan pari.sing tulisane ana neng nduwur dewek,stm jurusan listrik…nek bener rika marsan glempang esih kemutan password kiye apora??…”kuning endog pitik,biru ndog bebek”

  • 132. Tursino,4-4-15  |  April 4, 2015 pukul 10:31 pm

    Salam Kangen SMK N 2 Cilacap..Aku Tursino Jurusan LaFaLo 1997.
    Mbien Kose nang umaeh Bu Sentot jln.Kantil.Siki krj nang Bandung, tukang masang Lift. Hp:085316730942.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


  • 33,415

RSS Elektronika


%d blogger menyukai ini: